Posted on

Technikai, és egyéb változások

A terem bérlési díja, január egytől 3 000 forint/óradíjra módosul.

Jelenleg nincs mód a próbák felvételére, sem stúdiófelvételre. Ezt úgy tervezzük, hogy a későbbiekben újra visszaáll a régen megszokotthoz képest.

Hangszerbérlés egyelőre nem lehetséges, beütő tányérokat, duplázót továbbra is lehet bérelni 500 Ft/óra díjazás ellenében.

Nincs ügyelet, aznapra nem tudsz foglalni időpontot, kizárólag előrefoglalással működünk, 16 és 21 óra közötti idősávban. A foglalást csak a honlapon található űrlap kitöltésével, vagy telefonon tudjuk elfogadni, minimum két nappal a kért időpont előtt.

Posted on

A próbaterem áprilisban újraindul!

Az volt a terv, hogy 2021. december végén, közel egy évtizedes működés után végleg bezárom a próbatermemet. El is indult ez a folyamat, de megint közbejött valami (valaki). Én magam valóban befejezem, de a weboldalt, a technikát, a helyet és az üzemeltetést átadom egy kedves ismerősömnek.

Hamarosan jönnek bővebb infók, figyeljétek a FB oldalt!

Sok sikert kívánok nektek a továbbiakban!

Posted on

Változás a próbaterem életében

Eredetileg úgy volt, hogy december 31-el át kell adnom az ingatlant új tulajdonosának, de mégis úgy hozta az élet, hogy pár hónapra szerződést hosszabbítunk.

Újpest Próbaterem

Szóval, nézzétek a naptárat, foglaljatok, gyertek próbálni! A naptár az 1-es terem aktuális foglalásait mutatja. Hívj, hogy van-e szabad helyem!

Posted on

Decembertől áremelés!

December 1-től a terem óradíj 2 500 forintra módosul. A próba felvétele továbbra is benne van az árban.
Stúdió felvétel utómunkával, 6 000 forint/óra lesz.

Bérletek:

10 órás: 22 000.- (2 200 forint/óra, megtakarítás 3 000 forint) felhasználási idő: 20 nap
20 órás: 42 000.- (2 100 forint/óra, megtakarítás 8 000 forint) felhasználási idő: 30 nap
30 órás: 62 000.- (2 000 forint/óra, megtakarítás 13  000 forint) felhasználási idő: 40 nap

Havi bérlet:

Mindig az aktuális hónapra szól, kizárólag hétköznapokon 8-15 óra között.

Alkotó: 20 óra, 35 000 forint (1 750 forint/óra, megtakarítás 15 000 forint) konstrukciók: adott hónapon belül, a megadott idősávban, maximum 5 óra/alkalom (10×2, 6×3+1×2, 5×4, 4×5 órák)

Intenzív: 30 óra, 45 000 forint (1 500 forint/óra, megtakarítás 30 000 forint) konstrukciók: adott hónapon belül, a megadott idősávban, maximum 5 óra/alkalom (10×3, 6×4+2×3, 6×5 órák)

Fontos: a bérleteket a megadott időn belül fel kell használni, az így előre lefixált időpontokat módosítani nem lehet!

Posted on

Változás a próbaterem rendjében!

Az egyéni gyakorlás, mint elnevezés megszűnik, a vele járó óradíjjal együtt 2018. január 02.-ától. Ez azt jelenti, hogy nem lesz különbség zenekari és egyéni próba között, csakis óradíj a teremhasználat után, ami egyelőre marad 2 000 forint/óra.

Az eddig megvásárolt bérletek természetesen kihasználhatók, ha idejük átnyúlik jövőre, akkor is. 2017. decemberben, egyéni próbás bérletet már nem lehet vásárolni.

egyéni gyakorlás

További fejlesztések várhatók az erősítő- és hangszerparkot illetően, és a stúdió részen is.

Posted on

Változás az egyéni próbát illetően, és hamarosan havidíjas megoldások!

Az egyéni próba fogalma annyiban változott, hogy az valóban egyéni lett. Ha nekem is jelen kell lenni a próba ideje alatt (például zenei alapot indítani, megállítani, felvenni, visszajátszani stb.), illetve 20.00 órától másnap 10.00 óráig tartó időbe esik a foglalás, az mostantól a zenekari próba díjazásába tartozik.

Nem terveztem egynél több termet, de úgy tűnik, igény volna rá, tehát van most az 1.-es terem és hamarosan lesz egy 2.-es terem is. Ide kerül majd át teljesen az egyéni gyakorlás, illetve maximum három fős zenekarok is jöhetnek. Az 1.-be kerül majd egy profibb dobcucc és idővel még két fullcső Marshall fej 412-es ládával a meglévő erősítőpark mellé. A 2.-be megy a mostani dob, kombók kíséretében.

Mivel havidíjas megkeresések is vannak, ezért hamarosan erre is lesz lehetőség. Nem messze innen, egy őrzött telepen bérelhettek majd üres, vagy berendezett próbatermet havidíjas konstrukcióban. Jövő héten lesz az első tárgyalás a tulajokkal.

Addig is: R’N’R

Posted on

Szeptembertől változás!

Szeptembertől változik az egyéni próba értelmezése és díjazása.

Továbbra is egyéni próbának fog minősülni az egy, maximum két ember egy eszközhasználata, ami lehet saját akusztikus hangszer, vagy egy darab, a teremben található erősítő, illetve dobcucc.

Ha nekem is jelen kell lenni a próba ideje alatt (például zenei alapot indítani, megállítani, felvenni, visszajátszani stb.), illetve 20.00 órától másnap 10.00 óráig tartó időbe esik a foglalás, az a zenekari próba díjazásába tartozik szeptember 1.-től.