Posted on

Sörolimpia és RockON!Fest

Véget ért a nyár, nem dübörögnek tovább a fesztiválok. Legalábbis pár hónapig.

A Pulzus tehetségkutató alkalmából én is eltöltöttem egy napot a Balcsi partján családommal, idén ennyire jutott idő. A felajánlott három számos demót a SheepSkin zenekar nyerte, velük jövőre fogunk felvételeket készíteni.

Következő hétvégén pedig, RockON!Fest volt a Barba Negra Track-ben, ami eredetileg a Népligetben a Szeptember Feszt keretein belül lett volna megtartva, három napos rendezvénysorozatként. A Szeptember Feszt elmaradt, de a RockON!Fest szervezői nem hagyták veszni a koncerteket. A kisszínpadon én biztosítottam a backline-t, nagy pörgés volt, de csúszás nélkül megoldottuk az egy napra zsugorodott fesztivált.

Marshall Gallien Krueger

Posted on

Gastroblues fesztivál

A fesztivál immáron 21 éves múltra tekint vissza. Négy helyszínen negyven koncert kerül megrendezésre. Néhány név a fellépők közül: Al Di Meola, Borlai Gergő, Dana Fuchs, Jamie Winchester, Szappanos György, Takáts Tamás, Tátrai Tibor.

Vasárnap az ESZI parkban rendezik a Főzőversenyt, ami jótékonysági célokat szolgál. Ugyanitt már reggel 9 órától kezdődnek a koncertek, este pedig az ESZI Csarnokban lép fel Al Di Meola, Beatles and More műsorával. Mellette számos neves külföldi zenekar és előadó színesíti a fesztivál műsorát, de a hazai zenei élet legkülönbözőbb progresszív műfajai is képviseltetik magukat.

Részletes program

 
 

Posted on

Somogyi Jazz-Pop-Rock Fesztivál

Somogyi Jazz-Pop-Rock Fesztivál

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén újra megrendezésre kerül az Őszinte Mosoly Közhasznú Alapítvány szervezésében a Somogyi Jazz-Pop-Rock Fesztivál és Amatőr Zenekarok Versenye Niklán. A szervezők ezúttal nem csupán Somogy megyéből, hanem az egész Dunántúlról várják a zenekarok jelentkezését.

Idén is három kategóriában (jazz, pop, rock) versenyezhetnek a zenekarok. A kategóriájában legjobb formáció értékes hangszeres díjra számíthat a szponzorok felajánlásából. További különdíjakat is kaphatnak a legjobbak.
Jelentkezési határidő: 2013. július 15.

 

Jelentkezés