Posted on

Havidíjas próbaterem és hangszerbolt jelentés

A beharangozott havidíjas próbaterem prodzsekt egyelőre nem jött össze. Körbejártam és megnéztem a lehetőségeket, de nem hozta azt a színvonalat, hogy bele is ugorjak. Jelen pillanatban nem tudom, mikor lesz ebből valami.

A nagy hír inkább az, hogy megnyitottam Újpesten a hangszerboltomat. Már több éve terveztem ezt, mivel Észak-Pesten nem volt ilyen kereskedés, ami lefedi a kerületet és az agglomerációt is. Sok éves tervezgetés, múlt év nyár végén látszódott realizálódni, viszont úgy alakult, hogy 2017 januárjában sikerült áruval megtölteni az eredetileg webshopnak indult törekvést, most már fizikai üzletben is kilehet próbálni hangszereket, kiegészítőkért beugrani.

A bolt neve: Basszuskulcs Hangszerbolt – 1043 Munkásotthon utca 16. a Szintia Virág üzlet alatti helyiség.

Basszuskulcs üzlet

Webshop: http://www.basszuskulcs.co.hu

Facebook: https://www.facebook.com/basszuskulcswebshop

Azért Basszuskulcs, mert főleg a basszus tartományban létező cuccokkal foglalkozom, ezen belül is Ashdown, Warwick márkákkal, de gitárosok és a jövőben fúvósok is találnak itt maguknak kiegészítőket.

Mentés

Mentés

Mentés

Posted on

Ismét két újdonság!

A billentyűt és az éneket külön választottam. Énekre bekerült egy nagyobb, effektprocis keverő, ami egy Solton MF 200 aktív hangfalhoz, plusz a passzív tesójához csatlakozik. Így már összesen hat mikrofont tudtok egyszerre használni.

Ének: Shure, Beyerdynamic, Behringer
Eurorack UB 1222FX-PRO, Solton MF 200 A + MF 200

 

A gitárosoknak pedig, egy újabb erősítő. Így már három közül lehet választani, két tranyós kombó és egy csöves fej+láda.

Bluestól a metálig lehet csavargatni. Ashdown FA60 DSP 60 wattos fullcsöves fej + Ashdown FA412F

Ashdown FA60+FA412

 

Így szól: